Elállás joga:
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet előírja, hogy a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.
A kézhezvétel az átvételkor adott pénztárbizonylat (blokk) dátuma, utánvételes szállításnál a futártól való átvétel időpontja.
Elállás esetén a szállítási és utánvételi költséget nem áll módunkban visszatéríteni, valamint ha a kiszállítás ingyenesen történt (kezdvezményrendszerünk alapján), az eredeti, kedvezménnyel nem csökkentett szállítási költséget a Kiadó felszámolja.
Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. Nem minősül a termék csomagolásának a szállítási csomagolás.
Az akciókban részt vevő kiadványok nem küldhetők és cserélhetők vissza.
A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.