• A kalvinkiado.hu internetes könyváruháza a következő fizetési módokat biztosítja:
  • Utánvétes fizetés: amennyiben Ön a csomagot GLS kiszállítással, lehetőséget biztosítunk arra, hogy utánvétes fizetéssel egyenlítse ki a csomag ellenértékét akár bankkártyás fizetéssel. Külföldre az utánvételes fizetés nem lehetséges.
  • Utánvétes fizetés (fizetés az átvétel helyszínén): amennyiben Ön személyes átvételt választott, lehetősége van készpénzben vagy a személyes átvétel helyszínének kiépítettségének függvényében bankkártyával kiegyenlíteni a rendelését. Ekkor a rendszer Önnek semmilyen plusz költséget nem számol fel.
  • Előreutalás: lehetőséget biztosítunk rendelésének előre utalással történő kiegyenlítésére. Ebben az esetben kérjük, a Református Kálvin Kiadó 11711034-20856731 bankszámlájára utalja át a rendelésének végösszegét, szállítási díjjal együtt. Kérjük, az utalás megjegyzés rovatába a pontos beazonosítás érdekében tüntesse fel a rendelésének számát, és az "Internetes rendelés" szöveget. Az összeg számlára érkezése és ellenőrzése után küldjük a megrendelt kiadványokat.
  • Online bankkártya (Simplepay): bankkártyás fizetés esetén webáruházunk az utolsó lépésben átirányítja Önt az OTP Mobil Kft Simplepay internetes fizetőoldalára, ahol bankkártyája segítségével kiegyenlítheti a kosár értékét. A bankkártyás fizetésről ezen menüpont "Bankkártyás fizetés" részben tájékozódhat bővebben. Bankkártyás fizetés esetén könyváruházunk Önnek semmilyen plusz költséget nem számol fel.