A kalvinkiado.hu internetes könyváruház a következő szállítási módokat biztosítja felhasználói számára:

GLS futáros kiszállítás: Magyarország területén vehető igénybe. A szállítási díjat a webáruház automatikusan számolja. Bizonyos esetekben a szállítási díjat Kiadónk átvállalja, lásd lentebb. Szállítást a munkanapokon 10 óráig leadott megrendelésekre, Budapestre 3 munkanapon belül vállaljuk. Az utánvételi díjat már bankkártyával is lehet fizetni.
GLS csomagpont: Az ország 300 településének több mint 800 pontján vehető igénybe. A szállítási díjat a webáruház automatikusan számolja. Bizonyos esetekben a szállítási díjat Kiadónk átvállalja, lásd lentebb. Szállítást a munkanapokon a 10 óráig leadott megrendelésekre, Budapestre 3 munkanapon belül vállaljuk. Az utánvételi díjat az átvevőhelyektől függően bankkártyával is lehet fizetni. Az átvétel csak az átvevőhely nyitva tartási idejében lehetséges. Az átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést a megrendelő, tehát SMS-képes magyarországi telefonszám szükséges. Az átvételre 5 naptári nap áll rendelkezésre, az át nem vett küldeményt automatikusan visszaküldik a feladónak.
Személyes átvétel a Bocskai úton: Bocskai úti üzletünkben történő személyes átvételi lehetőség esetén szállítási díjat nem számolunk fel. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az internetes vásárlást központi raktárunk szolgálja ki, így kérjük, várja meg, míg rendelésének állapota "Átvehető"-re módosul, ekkor biztosan hozzájut termékéhez a Bocskai úton.
Személyes átvétel az Abonyi úton: Abonyi úti üzletünkben történő személyes átvételi lehetőség esetén külön szállítási díjat nem számolunk fel. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az internetes vásárlást központi raktárunk szolgálja ki, így kérjük várja meg, míg rendelésének állapota "Átvehető"-re módosul, ekkor biztosan hozzájut termékéhez az Abonyi úton.
Külföldi kiszállítás: Európa országaiba GLS futárszolgálattal áll módunkban szállítani. Tengeren túlra postai szállítást vállalunk. Minden esetben csak bankkártyás fizetés, vagy előreutalás esetén szállítunk. A szállítási költséget a rendszer automatikusan számolja.

Szállítási költség átvállalása: Magánszemélyek esetén 10.000 Ft, közületek esetén 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén belföldön a szállítási költséget átvállaljuk.

Az megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben megrendelőt terhelik.