Hirdetés
MagyarEnglish
Pályázat
Iratmissziós pályázat – 2017 végéig meghosszabbítva!

altA Kálvin Kiadó ez év tavaszán pályázatot írt ki református gyülekezetek és egyházi intézmények részére iratmissziós céllal felhasználható egyszeri könyvcsomag-támogatás elnyerésére.

A pályázati anyagban olyan rövid programleírásokat vártunk, amelyek a 2017. évi missziói munkatervben szereplő gyülekezeti szolgálatokat, intézményi eseményeket a Kálvin Kiadó kiadványainak ingyenes osztásával egészítenék ki (iratmisszió), esetleg új iratterjesztést (könyves asztalt), gyülekezeti könyvtárat hoznának létre vagy ez utóbbit szeretnék kibővíteni, feltölteni.

Az elmúlt hónapok során több gyülekezet és intézmény (iskola, óvoda) is beküldte a pályázatát, és a visszajelzések alapján a leendő olvasók nagy örömmel vették kezükbe az új kiadványokat. Mivel az eredeti kiírás szerint a végső beadási határidő október 31-én lejárna, remélve, hogy az év végéig még többen élnek a kedvezményes vásárlási lehetőséggel, úgy döntöttünk, hogy a pályázatot 2017. december 31-éig meghosszabbítjuk.

A további részletekért kattintsanak az eredeti pályázati kiírásra!

 
A Kálvin Kiadó iratmissziós és könyvtári támogatói programja

altA Magyarországi Református Egyház Zsinata 1992-ben alapította meg – a Református Sajtóosztály jogutódjaként, egyházi intézményként – a Kálvin Kiadót. A 25 éves évfordulónk alkalmából szeretnénk tovább erősíteni kapcsolatainkat a református gyülekezetekkel és egyházi intézményekkel.

A Kálvin Kiadó programot hirdet református gyülekezetek és intézmények számára iratmissziós és iratterjesztési célok, valamint könyvtári állományfejlesztés támogatására.

Címkék:
Bővebben...
 
Szerzői pályázatunk díjnyertes műveinek bemutatója

alt

 
A Kálvin Kiadó szerzői pályázatának eredményhirdetése

altTisztelettel és örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat és pályázóinkat, hogy a Kálvin Kiadó megalapításának 20. évfordulója alkalmából 2012-ben kiírt szerzői pályázata eredményesen lezárult.
A pályázatra összesen 68 pályamű érkezett.
Köszönjük mindazoknak, akik megtisztelték Kiadónkat azzal, hogy beküldték pályázatukat!

A Kálvin Kiadó Kiadói Bizottsága a pályázati kiírásnak formailag megfelelő pályaműveket szakmai véleményezés alapján elbírálta, és a következő három pályaművet részesíti díjazásban (a szerzők ábécésorrendjében):

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Kiemelt ajánlatunk

Bolti ár:  3 100 Ft
Internetes ár:
2 635 Ft
Megtakarítás: 15%Akciós ajánlat

Bolti ár:  400 Ft
Internetes ár:
200 Ft
Megtakarítás: 50%

Bejelentkezés


Partnereink

Hirdetés