Banner
MagyarEnglish
A Kálvin Kiadó iratmissziós és könyvtári támogatói programja

altA Magyarországi Református Egyház Zsinata 1992-ben alapította meg – a Református Sajtóosztály jogutódjaként, egyházi intézményként – a Kálvin Kiadót. A 25 éves évfordulónk alkalmából szeretnénk tovább erősíteni kapcsolatainkat a református gyülekezetekkel és egyházi intézményekkel.

A Kálvin Kiadó programot hirdet református gyülekezetek és intézmények számára iratmissziós és iratterjesztési célok, valamint könyvtári állományfejlesztés támogatására.

 

Olyan kidolgozott programterveket várunk, amelyek
1. a 2017. évi missziói munkatervben szereplő gyülekezeti szolgálatokat, alkalmi programokat kiadványok ingyenes osztásával egészítenék ki (iratmisszió);
2. új, korábban nem működött iratterjesztést (gyülekezeti könyves asztal) hoznának létre;
3. intézményi (munkatársi vagy olvasói) könyvtárat alapítanának, vagy meglévő könyvtár állományát bővítenék
– a Kálvin Kiadó kiadványainak felhasználásával.

A tervekben szerepelnie kell a megvalósítás pontos leírásának: ütemezés, személyi, tárgyi és anyagi feltételek stb., illetve a konkrét kiadványlistának és mennyiségnek. A kiadványlisták összeállításához hasznos segítség lehet a Kálvin Kiadó webáruháza (www.kalvinkiado.hu), de kérésre szívesen rendelkezésre állunk az alábbi elérhetőségeken.

Lehetőség van arra is, hogy több gyülekezet, vagy gyülekezetek és (elsősorban református egyházi) intézmények/szervezetek összefogva tervezzenek, pl. szórványok, kistérségek, közös szolgálati területek stb. esetében. De fontos, hogy a pályázatot minden esetben egy református gyülekezet vagy intézmény nyújtsa be.

A pályázatokat a kiadó saját hatáskörben, a beérkezés sorrendjében, néhány napos átfutással folyamatosan bírálja el. A Kálvin Kiadó az elfogadott pályázatok megvalósulását rendkívüli, 35%-os vásárlási kedvezménnyel támogatja. A kedvezményesen megvásárolható kiadványokra nézve nincs előzetes értékhatár, azokat a kiadó a készlet erejéig bocsátja a gyülekezetek rendelkezésére. (A rendkívüli kedvezmény nem érvényesíthető évkönyvek, hittankönyvek és olyan speciális termékek esetén pl. nyomtatványok, csökkentlátók Bibliája, aranyozott Bibliák stb. , amelyekre normál vásárláskor is alacsonyabb engedményt ad, vagy amelyeket kizárólag teljes áron kínál a kiadó.)

A programok beküldési határideje: 2017. október 31.

Beküldendő: 1. Kitöltött pályázati adatlap (letölthető innen), 2. részletes programleírás, 3. kiadványlista.

Ha további kérdése van, vagy bármiben segíthetünk, keressen meg bennünket e-mailben ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) vagy telefonon: 1/386-8267 vagy 1/386-8277/111-es mellék.

Pályázati adatlap letöltése:

Files:
Palyazat_adatlap_2017

Pályázati adatlap az iratmissziós tamogatói programhoz (2017).

Date 2017.02.27 Filesize 121.49 KB Download 797

Címkék:
 

Product Highlights

Bolti ár:  2 000 Ft
Internetes ár:
1 700 Ft
You Save: 15%Special Offers

Bolti ár:  9 900 Ft
Internetes ár:
9 900 Ft
You Save:

Login


Our Partners

Banner