Hirdetés
MagyarEnglish
Támogatói program folytatás (lezárult)

A Magyarországi Református Egyház Zsinata 1992-ben alapította meg a Kálvin Kiadót. Az évforduló alkalmat kínál arra, hogy tovább erősítsük gyülekezeti kapcsolatainkat. 

A Kálvin Kiadó újabb programot hirdet református gyülekezetek számára iratmissziós és iratterjesztési célok támogatására. Benyújtási határidő: 2012. október 12.

Ezért olyan kidolgozott programterveket várunk, amelyek a 2012. évi missziói munkatervben szereplő gyülekezeti szolgálatokat, alkalmi programokat a Kálvin Kiadó kiadványainak ingyenes osztásával egészítenék ki (iratmisszió), és/vagy új, korábban nem működött iratterjesztést (pl. gyülekezeti könyves asztal) hoznának létre, s azt a kiadó kiadványaival töltenének fel.

A tervekben szerepelnie kell a megvalósítás minél pontosabb leírásának: ütemezés, személyi, tárgyi és anyagi feltételek stb., illetve a konkrét kiadványlistának és mennyiségnek. A kiadványlisták összeállításához hasznos segítség lehet a Kálvin Kiadó webáruháza (www.kalvinkiado.hu), de kérésre kollégáink szívesen segítenek ebben (akár az induló iratterjesztés, akár a könyvosztás vonatkozásában).

Lehetőség van arra is, hogy több gyülekezet, vagy gyülekezetek és (elsősorban református egyházi) intézmények/szervezetek összefogva tervezzenek, pl. szórványok, kistérségek, közös szolgálati területek stb. esetében. Kérjük, ebben az esetben is egy gyülekezet nyújtsa be a pályázatot kapcsolattartó-ügyintéző felelősként.

A pályázatokat a Kálvin Kiadó saját hatáskörben bírálja el. A Kálvin Kiadó az elfogadott pályázatok megvalósulását rendkívüli, 35%-os vásárlási kedvezménnyel támogatja. A kedvezményesen megvásárolható kiadványokra nézve nincs előzetes értékhatár, azokat a kiadó a készlet erejéig bocsátja a gyülekezetek rendelkezésére.

A programok beküldési határideje: 2012. október 12.

Beküldendő: 1. Kitöltött pályázati adatlap (letölthető innen), 2. részletes programleírás, 3. kiadványlista.

Elbírálás: 2012. október 29.

Ha további kérdése van, vagy bármiben segíthetünk, keressen meg bennünket e-mailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) vagy telefonon: 1/386-8267 vagy 1/386-8277/111-es mellék.

Pályázati adatlap letöltése:

Fájlok:
Pályázati adatlap
Dátum 2012.03.02 Fájlméret 50.95 KB Letöltés 1200

 

Kiemelt ajánlatunk

Bolti ár:  990 Ft
Internetes ár:
841 Ft
Megtakarítás: 15%Akciós ajánlat

Bolti ár:  590 Ft
Internetes ár:
401 Ft
Megtakarítás: 32%

Bejelentkezés


Partnereink

Hirdetés