Hirdetés
MagyarEnglish
Használati feltételek


Szállítási díjak

GLS futárszolgálattal: 990 Ft

Pick Pack Pontra szállítás: 990 Ft

 
Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet előírja, hogy a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

A kézhezvétel az átvételkor adott pénztárbizonylat (blokk) dátuma, utánvételes szállításnál a futártól való átvétel időpontja.

Elállás esetén a szállítási és utánvételi költséget nem áll módunkban visszatéríteni, valamint ha a kiszállítás ingyenesen történt (kezdvezményrendszerünk alapján), az eredeti, kedvezménnyel nem csökkentett szállítási költséget a Kiadó felszámolja.

Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. Nem minősül a termék csomagolásának a szállítási csomagolás.

Az akciókban részt vevő kiadványok nem küldhetők és cserélhetők vissza.

A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

 
Bankkártyás fizetés

Webáruházunk az OTP Bankkal szerződve lehetőséget biztosít rendelésének on-line fizetéssel történő kiegyenlítésére.

Kérjük, tekintse meg erről az OTP Bank tájékoztatóját:

Fájlok:
Vásárlói tájékoztató az OTP bankkártyás fizetéséről Verzió:2011.07
Dátum 2011.08.10 Nyelv  Magyar Fájlméret 126.66 KB Letöltés 1552
 

A Bankkártyás fizetés menete:

1. Rendelésének véglegesítésekor webáruházunk automatikusan átirányítja Önt az OTP Bank fizetőoldalára.

2. Az OTP Bank oldalán első lépésként megtekintheti rendelésének adatait:

 • Bolt, szolgáltató nevét;
 • Fizetendő összeget;
 • Devizanemet;
 • Rendelési azonosítót.

3. Az oldal következő részében tudja megadni a terhelendő kártyaszámot és annak adatait. Az adatok pontos kitöltése után az "Elküld" gombbal tud továbblépni a fizetésben.

4. A következő lapon megtekintheti ellenőrzéséként a megadott adatokat, majd az "Elküld" gombbal véglegesítheti a fizetést.

5. A megadott kártya ellenőrzése után az OTP Bank végrehajtja, vagy visszautasítja a tranzakciót, melyről a képernyőre értesítést küld Önnek.

6. Az értesítés megjelenése után lehetősége van az értesítés kinyomtatására, vagy Exportálására.

7. Utolsó lépésben a "Visszatérés a bolti oldalra" gombbal térhet vissza a webáruházba.

7.1. Amennyiben a fizetés megtörént, webáruházunk a fizetési tranzakciót lekönyveli, és a terméket befoglalja Önnek.

7.2. Amennyiben a fizetés sikertelen volt, a visszatéréskor újrakezdheti a pénztári folyamatot.

Fontos! Az OTP Bank oldaláról mindenképpen térjen vissza a Bolti oldalra, mert csak a visszatéréskor véglegesítődik rendelése. Amennyiben a "Visszatérés a bolti oldalra" gomb megnyomását elmulasztja, rendelése rendszerünkben nem véglegesedik, így azt sem kiadni, sem kiszállítani nem tudjuk, csak a fizetés igazolása után. Amennyiben úgy érzékeli, hogy a kapcsolat bármilyen műszaki probléma miatt megszakadt a visszatérés előtt, kérjük értesítsen valamelyik elérhetőségünkön.

 
Fizetési módok

A kalvinkiado.hu internetes könyváruháza a következő fizetési módokat biztosítja:

 • Utánvétes fizetés: amennyiben Ön a csomagot GLS kiszállítással kéri, lehetőséget biztosítunk arra, hogy utánvétes fizetéssel egyenlítse ki a csomag ellenértékét. A csomag ellenértékétől és a szállítás költségétől függően az utánvétes fizetés díja különböző lehet, melyet a rendszer automatikusan számol, lásd lentebb. Külföldre az utánvételes fizetés nem lehetséges.
 • Utánvétes fizetés (fizetés az átvétel helyszínén): amennyiben Ön személyes átvételt választott, lehetősége van készpénzben vagy a személyes átvétel helyszínének kiépítettségének függvényében bankkártyával kiegyenlíteni a rendelését. Ekkor a rendszer Önnek semmilyen plusz költséget nem számol fel.
 • Előreutalás: lehetőséget bitosítunk rendelésének előre utalással történő kiegyenlítésére. Ebben az esetben kérjük, Kiadónk 11711034-20856731 bankszámlájára utalja át a rendelésének végösszegét, szállítási díjjal együtt. Kérjük, az utalás megjegyzés rovatába a pontos beazonosítás érdekében tüntesse fel a rendelésének számát, és az "Internetes rendelés" szöveget. Az összeg számlára érkezése és ellenőrzése után küldjük a megrendelt kiadványokat.
 • Bankkártyás fizetés: bankkártyás fizetés esetén webáruházunk az utolsó lépés előtt átirányítja Önt az OTP Bank internetes fizetőoldalára, ahol bankkártyája segítségével kiegyenlítheti a kosár értékét. A bankkártyás fizetésről ezen menüpont "Bankkártyás fizetés" részben tájékozódhat bővebben. Bankkártyás fizetés esetén könyváruházunk Önnek semmilyen plusz költséget nem számol fel.
 
Szállítási módok

A kalvinkiado.hu internetes könyváruház a következő szállítási módokat biztosítja regisztrált felhasználói számára:

 • GLS futáros kiszállítás: Magyarország területén vehető igénybe. A szállítási díjat a webáruház automatikusan számolja. Bizonyos esetekben a szállítási díjat Kiadónk átvállalja, lásd lentebb. Szállítást a munkanapokon a 10 óráig leadott megrendelésekre, Budapestre 3 munkanaponbelül vállaljuk. Az utánvételi díjat már bakkártyával is lehet fizetni.
 • Személyes átvétel a Bocskai úton: Bocskai úti üzletünkben történő személyes átvételi lehetőség. Személyes átvétel esetén szállítási díjat nem számolunk fel. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az internetes vásárlást központi raktárunk szolgálja ki, így kérjük, várja meg, míg rendelésének állapota "Átvehető"-re módosul, ekkor biztosan hozzájut termékéhez a Bocskai úton.
 • Személyes átvétel az Abonyi úton: Abonyi úti üzletünkben történő személyes átvételi lehetőség. Személyes átvétel esetén külön szállítási díjat nem számolunk fel. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az internetes vásárlást központi raktárunk szolgálja ki, így kérjük várja meg, míg rendelésének állapota "Átvehető"-re módosul, ekkor biztosan hozzájut termékéhez az Abonyi úton.
 • Külföldi kiszállítás: Külföldre utánvéttel nem áll módunkban szállítani. Csak bankkártyás fizetés, vagy előreutalás esetén szállítunk. A szállítási költség előre nem számolható, ezért a rendelés leadása előtt kérjük mindenképpen egyeztessen kollégáinkkal elérhetőségeinken.
 • Pick Pack Ponton való átvétel. Az ország közel 130 városában megtalálható több, mint 600  Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen átveheti a megrendelt csomagot. Lehetőség lesz bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton és vasárnap is átvehetőek. Szállítást a munkanapokon a 10 óráig leadott megrendelésekre, Budapestre 3 munkanapon, vidékre 4 munkanapon belül vállalunk. Az átvételi lehetőségről SMS-ben értesítjük a megrendelőt, tehát SMS-képes telefonszám megadása erősen ajánlott. Az átvételre 7 naptári nap áll rendelkezésre, az át nem vett küldeményt automatikusan visszaküldik a feladónak.
  A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor  két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.

Szállítási költség átvállalása: Magánszemélyek esetén 10.000 Ft, közületek esetén 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén belföldön a szállítási költséget átvállaljuk.

Az megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben megrendelőt terhelik.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Kiemelt ajánlatunk

Bolti ár:  12 500 Ft
Internetes ár:
12 500 Ft
Megtakarítás:Akciós ajánlat

Bolti ár:  100 Ft
Internetes ár:
50 Ft
Megtakarítás: 50%

Partnereink

Hirdetés